Musikk og Podcast.

Musikk er terapi på godt og vondt. Minner knyttet til musikk. Musikk knyttet til hendelser.

For meg er musikk i head settet blitt en viktig del av hverdagen, det og kunne sette på noe med like høy fart som det jeg har noen dager, får faktisk verden til og stoppe opp litt for meg. Jeg føler jeg er flink til og finne ny musikk som passer meg. EDM sjangeren har alt jeg trenger. Alt fra hurtige rytmer, men sjangeren har også det rolige jeg trenger andre dager.

Eksempel 1: Alone med Marshmello (en av yndlingene)

Eksempel 2: Rewind med Wingtip, Sophie Strauss (Rolig og fin)

Eksempel 3: Is It Love? med A Billion Robots, Mike L (Sjekk ut A Billion Robots ny favoritt)

Jeg er jo så klart glad i annen musikk også, men EDM treffer meg godt.

Jeg har jo kaos musikken min også. Det er Dubstep sjangeren. I de mest kaotiske tidene mine så er det dette jeg hører på. Det er akkurat som det treffer de rette punktene for meg når jeg er i den stemningen. Skrillex, Flux Pavilion og mange flere.

Bilmusikken er alle de gode gamle. Slik som grunge og punk. Her er jeg kan jeg høre på det meste. Green Day, Alice In Chains, Soundgarden, The Smashing Pumpkins og Mad Season.

Blir bare glad av musikk. Sjeldent jeg klarer og forbinde det med noe vondt, gjør jeg det så er det så klarer jeg og glemme dem. Da blir det aldri hørt på mer.

misfits

Jeg har funnet en podcast som jeg bare må få med meg hver søndag også. Ligger på Spotify og heter Misfits. De er for meg utrolig morsomme. Disse gir meg masse glede en søndags morgen. Noe grov humor. Til dels mye marihuana, men med ett glimt i øyet.

Da ligger jeg i senga og leser VG/Dagbladet/Aftenposten/Lokalavisa.no. Hver cast varer i alt fra 1 time til nesten 2.

Det må være noen gleder inne i dette mørke som ligger og lusker.

Takk for at du tok deg tid til og lese.

Hva slags musikk hører dere på? Kom gjerne med musikk tips i kommentar feltet nedenfor.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s