Glemsom.

Hva var det jeg skulle i dag? For jeg skulle jo noe i dag, tror jeg.

Photo by Pixabay on Pexels.com

Jeg sitter ofte slik og funderer. Så kommer kvelden og jeg får dårlig samvittighet. Det skjedde i går. Jeg hadde da vært ute på visning. Igjen… Jeg skal ikke flytte. Men var med ei venninne som skal kjøpe. Så dro vi og spiste etterpå. Jeg dro hjem igjen og satt meg ned for og skrive.

Så litt utpå kvelden kom jeg på det. Jeg hadde jo glemt at jeg egentlig skulle til ei jeg kjenner som ikke bor så langt unna. Jeg hadde ikke sagt i fra at jeg ikke kom. For jeg var så oppslukt av andre ting.

Jeg glemmer utrolig mye på privaten, ikke på jobb. For der har jeg verktøy. Kalendere, mail og div apper. img_20180925_164954_2482061019812871287.jpg

Jeg har innsett at jeg ikke kan gå rundt og huske alt til en hver tid. Så nå skal kalenderen til pers hjemme også. Sammen med mail. For jeg er super lei av og glemme slikt som og besøke venner. Det er suuper kjedelig av meg. Jeg føler meg som verdens verste person når jeg glemmer slikt.

Det er ofte jeg glemmer fordi jeg har ett tempo som ikke skulle vært lov. Ting kommer inn i hode også kommer det en til også kom det 100 til oppå der. Da forsvinner mye av det rett ut. Da blir jeg veldig sliten når jeg kommer litt utpå dagen, og da gir hode mitt opp. Det er ikke slik det skal være.

Det er derfor deilig og kunne tenke at ja, nå skal jeg skrive det inn på kalenderen. For den sier ifra.

Jeg må bare huske og skrive det inn i kalenderen. 😒

 

Reklame

2 kommentarer om “Glemsom.

 1. Ja, kjenner meg veldig godt igjen i det å være glemsk, og glemme kan jeg gjøre selv om jeg har notert det i kalenderen også. Helseårsaker som gjør at jeg glemmer. Og det er ingen god følelse nei. Har følt meg en god del mislykket av den grunn noen ganger.
  Håper du får mer kontroll på dette når du også begynner å lage rutiner i fritiden. Burde ikke være så vanskelig, men jeg synes at det er akkurat det, vanskelig.
  Lykke til 🙂

  Likt av 1 person

  1. Det er kjempe frustrerende Eva. Jeg føler meg skikkelig teit når jeg glemmer det jeg selv ser på som viktig. Jeg har satt meg ett mål om og klare og få hvertfall halvparten av det jeg Må huske inn i kalenderen. Jeg har også sett at jeg bare må godta at jeg ikke kan huske alt pga tankekaoset jeg klarer og lage for meg selv til tider. Så krysser fingrene for at det blir mye bedre. Ikke føl deg mislykket. 😉 For vi er bare mennesker. 🙂

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s