(P)sykt god morgen.

God morgen. Jeg vet jeg ikke skal grue meg, men jeg gjør det fordet. Jeg hater sprøyter. Hater alt som egentlig skal innunder huden.

Spesielt hvis de skal tappe deg for deg for blod. Fredag for 1.5 uke siden skjedde det som ikke hadde skjedd på 12 år. Jeg svimte av på legekontoret etter en blodprøve.

Jeg ler av det nå(det gjør forresten de fleste andre også). 😂

Det og kunne le av episoder som dette har jeg alltid kunne gjort. Så når jeg på sensommeren i år ikke klarte og le av noe, alt var alvorlig og enhver samtale ble til en analyse. Da begynte jeg og skjønne at noe var galt.

Det og ha selvironi har vært alfa omega. Ha god(dårlig) humor og kunne le er så utrolig deilig, men det har jeg slitt med de siste mnd. Jeg har ledd, men ikke på den riktige måten. Ikke på ekte, jeg har ledd for og ikke bli oppdaget. Det er ikke noe behagelig.

Så det er med kjempe glede at jeg denne uken har gjort det, på jobb, med venner og med familie.

Skal fortsatt passe på, for jeg er ikke frisk ennå. Jeg må passe på faresignalene og symptomer på at jeg er syk.

Men pokker og godt det er og kunne le med andre og føle hvor godt det er igjen.

Tusen takk til alle som var innom og leste i går. All time high. Det betyr mye at det er så mange innom. Fredagen nærmer seg også, da kommer Del 3 i serien. Jeg har en liten jobb og gjøre før helgen. For jeg mangler og gjøre ferdig Del 4. Kjenner jeg meg rett så er den ferdig på fredag kl 23:59. Men det blir ferdig. Alltid.

Ha (P)sykt god morgen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s