Dagen i går.

Den var bra. Så veldig bra. Jeg endte med og dra ut og se på billøp. Det var utrolig godt og komme seg ut med venner. Møte noen gamle bekjente og venner. Det gjør godt og si hei. Sol og, NEI. Varmt var det pokker ikke. Jakke. Pfff. Skulle ikke bli kaldt. Holdt på og fryse ihjel, men det gjorde ikke noe, for jeg hadde bestemt meg for at dagen i går så skulle jeg gjøre noe som var bra for meg. Så den var bra selv om jeg neste frøs i hjel.

Da jeg ble spurt om jeg ville være med og se på i går så sa jeg egentlig først nei. Lot det synke inn noen min. Så bestemte jeg meg for at. Jo, ja. Jeg må. Det er viktig og være sosial. Stenger jeg meg inne så blir jeg ikke bedre. Sol er også viktig, det er litt naturlig opptur med sol. Sa jeg det var kaldt?!?! At det blåste «litt»?!?!

Det var også i går jeg fikk satt meg ned og snakket med noen av dem som er viktige for meg, om det som skjer.  Jeg har snakket med ei om det før. Ei som har vært der for meg mye, men nå ville jeg fortelle litt rundt hva de skulle se etter.

Tegn på at jeg var på vei opp. Høyt opp og hvis jeg var der lenge. Det er ikke noe feil i og ha oppturer. Bare de ikke er kunstig høye og langtidsvarende. Flere mnd, så er det greit.

Da vil jeg mennesker rundt meg skal si ifra. Da kom vi inn på at de ikke hadde lyst til og prate til meg som om jeg var 4 år, det skal man jo heller ikke. Det er jo ikke lett og skulle si ifra til en man regner med skulle klare og se ting selv, men det klarer jeg ikke ennå så jeg trenger hjelp. Hvis man ikke vet hvordan. Send en melding. Jeg må lære meg og bli snakket til. For jeg trenger hjelp til og hjelpe meg selv. Jeg hadde denne praten med flere i går. Det var utrolig godt. Jeg har skrevet mye her, men ingen ting er som en ordentlig prat ansikt til ansikt.

Jeg er jo liv redd for og miste de jeg har igjen. Så det og kunne sitte igjen med de jeg sitter igjen med er gull verdt for meg nå. De som er igjen har funnet seg i mye rart opp igjennom. Det er for meg ett mysterium at de fortsatt er her.

Det er jeg utrolig takknemlig for. (Sa jeg at det var (p)sykt kaldt i går?!)

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s