Rutiner, struktur og stabilitet.

Rutiner og struktur er alfa omega for en som meg, slik som det er nå. Eneste problemet jeg har med det, er jo at alt føles som kaos. Uansett hva jeg prøver og gjøre så er det kaos. Jeg har satt meg som mål og starte dagen med frokost. For og starte med en eller annen form for rutine er bra. Samme hva. Jeg har egentlig ikke hatt matlyst på snart 2 mnd. Så har jeg blitt streng med meg selv. Den siste uken har det nesten gått bra.

For det er rutiner og struktur jeg trenger rundt meg. En stabil og kjedelig hverdag. Jeg trenger det og kunne stole på at dagen blir slik som jeg (nesten) planla den. Litt impulsivitet er lov, men ikke ut i vilden sky. For da er kaoset komplett.

I dag er det 2 uker siden jeg tok kontakt med lege. I morgen er det 2 uker siden jeg startet på medisiner igjen. Jeg kjenner ikke at dem hjelper noe særlig, men det er litt med at dosering ikke har vært høy nok. Det er også en rutine jeg har måtte få på plass. Noe så enkelt som at jeg skal ha 2 piller på morgenen og 1 på kvelden. Dette er ting som jeg kan slite med. Det og lære seg nye rutiner. Jeg har kun glemt det en morgen, men da var jeg så stressa at jeg glemte alt. Lommebok, priv tlf og jakke. Da regna det også.

På jobb klarer jeg og holde meg til oppgavene. Jeg fikser jobb bra. Det kan se litt kaotisk ut det jeg driver med, men det er ikke det. For er det en plass jeg klarer og holde fokus og fullføre oppgaver så er det på jobb. Så og kunne klare og hoppe fra prosjekt til prosjekt er jeg veldig glad for. Da slipper jeg samme oppgave dag ut og dag inn.

For det og måtte bruke hodet og finne løsninger på problemer er godt for en hjerne full av tull. Da presser jeg vekk den idiotien som måtte finne seg der oppe. Slite den ut litt.

Har du en spesiell aktivitet som sliter deg ut på en mentalt god måte?

I dag reiser jeg forresten hjem igjen. Ble en kortere tur enn jeg trodde. Flinke mennesker som bygger for oss. Da er det mye jeg slipper og tenke på.

Har egentlig lyst til og bli her borte i flere uker, men jeg må hjem. Ut til min egne lille terapiflåte. Jeg er veldig spent på om jeg klarer og nyte det. For motivasjonen og lysten til og bruke den har ikke vært helt topp de siste ukene. Så jeg gleder meg, eller jeg tvinger meg selv til og være positiv ovenfor tanken og skulle ut på vannet igjen.

Håper dere har en (P)sykt god dag.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s