Ufrivillig egoist. Eller bare egoistisk?

Flyturen til vestlandet gikk bra. Elsker og fly. Jeg pleier og sove vis jeg er sliten og trøtt på flyet. Jeg sovner gjerne ved gaten og våkner når vi lander. Ett godt eksempel på svingningene mine. Jeg følger ikke med på alt det positive rundt meg når jeg er på vei opp. Jeg ser bare en meter fremfor meg. Ser kun det at jeg er glad og «flink» til og være meg. Tenker sjeldent på andre. Er i min egen lille ego boble.

Det er her jeg skulle ønske at noen vekte meg og sa ifra. Hei! nå er det på tide og våkne. Se hva de rundt deg gjør. Gled deg litt over andres prestasjoner. En liten faen som rista meg litt (mye).

Men det er da jeg lander med ett smell. Dårlige følelser og brutte vennskap. Det er ikke før jeg lander at jeg ser hvor mye jeg klarer og ødelegge for andre og meg selv. Fordi jeg bare har tenkt på meg selv og hva jeg vil. De som er rundt meg har jo mål de også. De utfører drømmer de også. De trenger også støttespillere. Jeg føler ikke jeg har klart og være den. Den noen har kunnet lene seg på. Det er nok bare negativiteten som sier det, men det er jo det jeg sitter igjen med.

Jeg har hatt mye dårlig samvittighet for at jeg ikke klarer og glede meg over det andre utfører. Jeg tror ikke jeg klarer og glede meg over andres prestasjoner fordi jeg kanskje ikke har klart og glede meg over egne? Eller er dette noe jeg bare tror selv. Jeg føler meg hvert fall egoistisk når jeg er sånn som jeg er nå. For det er jo meg selv og jeg som skal finne ut hvordan jeg skal bane vei for og få ett litt mer stabilt liv. Det er nok den litt bedre typen egoisme, men like herlig så er det egoisme.

Det er litt vondt og tenke på at jeg som er i 30 åra må lære meg selv og kjenne på nytt. Jeg må finne balansen på alt. Det er også litt vondt og se at jeg må lene meg på andre, når andre ikke kan det på meg.

Det er alt for i dag. Det ble ett innlegg for mye, men i morgen kommer det nok ingen. Da er det så mye som skjer.

Det er ikke farlig og legge igjen en kommentar i bunn her. Spør gjerne hvis det er noe noen lurer på. Ha en strålende kveld.

Reklame

En kommentar om “Ufrivillig egoist. Eller bare egoistisk?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s