Hode kaldt

Denne uken er jeg på Vestlandet en tur. Jeg fikk samlet opp så mye jobb her borte at jeg sikkert kunne vært her lengre, men jeg reiser hjem etter og vært her en uke.

Jeg liker og jobbe her. Jeg liker menneskene her borte. Jeg liker henne jeg bor hos veeeldig mye. Jeg har en litt teit uke med litt sykdom og feber. Det gjør ikke noe. Hun jeg er hos har en stress full uke. Tror det er litt fordi jeg er her. Men som hun sier selv. Hun vet ikke om det er pga meg. Så jeg er her ennå, men hjem iløpet av helgen.

Så når hun stresser så holder jeg meg rolig. Jeg vil ikke stresse henne mer enn nødvendig. Jeg tenker faktisk på og reise tidligere så hun kan få slappe av. Jeg vil ikke, men det er hennes behov jeg må tenke på nå og ikke mine egne.

Jeg er egentlig ikke flink til og holde hodet kaldt og slappe av, men det får jeg til nå. Det er så deilig. Jeg føler jeg får gjort mer ut av det jeg holder på med. Jeg har i det siste følt mer på denne mestringsfølelsen. Det og gjøre en god jobb og gjøre ting jeg virkelig ikke liker, men som må gjøres. Det er litt deilig når man er ferdig med det. Selv om det må gjøres hver mnd.

Så ha en (P)sykt god torsdags kveld.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s