Indre ro og sykemelding.

Jeg har vært sykemeldt 30% i 3 uker nå. Det er ikke allverden, men det er nok til og se at jeg faktisk trenger 1.5 dag i uken til og komme meg litt. Jeg er fortsatt ikke frisk og medisiner jeg går på er slitsomme. De tar litt kreftene, samt at depresjonen fortsatt er litt til stede.

Jeg har de siste ukene fått en indre ro som jeg ikke har hatt på mange år. Det er i form av null anfall, men også roen til og faktisk gjøre mange av de tingene jeg ikke har følt jeg kunne ta meg tid til.

Jeg slapp også taket en liten stund på denne bloggen, det var nok litt smart. For jeg skal ikke føle at jeg må. Jeg skal føle at det er gøy og viktig for meg. Ett sted jeg kan slippe løs litt. Så da begynner jeg igjen nå.

Jeg har også startet med en liten strekmann dagbok. Alle sider av denne kommer ut når første bok er tegnet ferdig.

Jeg har fortsatt en super kontakt med henne som jeg har møtt på Vestlandet. Hun var her i helgen. Jeg har vært hos henne 2 helger. Det klaffer så bra og vi ser ut til og være bra for hverandre.

Ha en (P)sykt god helg alle sammen. Fra nå blir det annenhver dag her. ❤️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s