Når det ikke går som mann håper.

De siste månedene har vært som en endeløs berg og dalbane. Jeg har bestemt meg for og ta opp igjen skriving og deling av livserfaringene mine. Jeg fikk iløpet av de siste månedene masse jeg kan skrive om. Jeg har fått masse og reflektere over. Så med korte otd og ett lite innlegg så starter jeg opp igjen. Jeg har også bestemt meg for og droppe anonymitet og heller si hvem jeg er. Ikke helt ennå, men iløpet av april.

Jeg gleder meg til og starte opp igjen.

Ha (P)sykt fin torsdag. ✌️

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s