Overtenke og følelser.

Glemsom har jeg vært hele livet mitt, men hver gang jeg glemmer at jeg feks skal roe meg ned eller tenke på at det her er ikke sånn det skal være. Så gjør det så utrolig vondt etterpå. Når jeg skjønner at jeg har gjort noe dumt. Noe som setter meg tilbake 3 hakk i forhold til lidelsen, da gjør det ekstra vondt. For jeg prøver jo og bli bedre.

I dag glemte jeg og sjekke kalenderen. Jeg skal på DPS i dag. Der har jeg pleid og være 10:30. Jeg kommer dit litt tidlig hver gang så jeg kan sitte ned litt, slappe av 8g høre på musikk, men ikke i 3 timer. For i dag skulle jeg være der 12:30. Da føler jeg meg dum når jeg står i skranken.

Alle kan jo gjøre feil, men jeg føler det er ekstra viktig at jeg ikke gjør det med disse timene eller noe som har med at jeg kan bli mer stabil. Jeg vil jo fungere.

Bil nøkkelen glemmer jeg hele tiden, lommebok hver dag, nesten pc’n (får ikke jobbet uten). Disse tingene er ikke så farlig, men og komme 3 timer for tidlig viser at jeg ikke har helt kontroll. Det gjør vondt.

Med denne sykdommen så gjør alt så veldig mye vondere. Det er ikke lett for de som ikke har hatt denne formen for sykdom og skjønne. Det er ikke meningen at alle skal skjønne alt heller, men for oss som er bipolare, som er høyt og lavt hele tiden og ikke helt vet hvor vi skal plassere oss til tider i forhold til ulike situasjoner, som blir lettere forvirret av de tingene som for andre er helt normalt. Vi klarer ikke alltid plassere følelser og ulike situasjoner like bra.

Så det og gjøre dumme ting treffer oss hardere enn det kanskje treffer andre. Vi overtenker de fleste situasjoner, overtenker og tenker forbi løsningen på problemet.

Kanskje litt som dette innlegget?

Hadde jeg hatt muligheten til og tenkt enklere i de situasjonene jeg skulle gjort det i så hadde alt vært så mye…. Lettere.

Her kan dere jo se hva som kommer ut av og komme for tidlig til noe.

Tenk dere når jeg kommer for sent. Det er krise.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s