Intens, impulsiv og angst.

Når jeg blir intens, så blir jeg ikke litt irriterende. Jeg blir nok det manges ser på som utrolig plagsom. Jeg blir av den typen man nok skulle ønske ikke var i livene dems.

En spøk kan være utrolig dårlig, for grov eller bare så langt unna morsomt for mange. Da vet jeg ikke lenger hvordan jeg skal hente meg inn og jeg bli bare teit og dum.

Når jeg overtenker så kludrer jeg det til og blir urasjonel og impulsiv. Da skriver jeg teite meldinger og ringer når man ikke skal ringe. Da klarer jeg heller ikke og stoppe.

Når jeg prøver og gjøre ting bedre så gjør jeg det som regel verre. Igjen urasjonel og impulsiv. Jeg ringer når jeg ikke skal, for jeg tenker jo at det og ta en prat kan hjelpe. Det og bli ferdig med det med en gang er det riktige, men det er det ikke alltid. Noen ganger er det tid som skal til.

Noen ganger er det helt snudd på hodet. Når jeg skulle ringt og sendt en melding, så klarer jeg ikke gjøre det fordi jeg er konfliktsky. Da bygger angsten seg opp og jeg blir mer og mer tilbaketrukken.

Det er så mye og ta tak i at det er en smule overveldende.

Håper andre har en (P)sykt bedre dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s