Baksnakk

Det og snakke bak ryggen på andre er absolutt ikke pent, jeg har selv gjort det mange ganger. Det er jo ikke greit.

Noen ganger gjør man det for og fremheve seg selv, andre ganger fordi man føler at personen har gjort deg noe galt. Det er gangene man gjør det for og rettferdiggjør egne valg, når man har valgt og ikke gjøre som andre har ment. Noen ganger for og advare andre om hvordan andre egentlig er.

Det er mange «grunner» til og gjøre det. Jeg vil ikke være en person som gjør det, men noen ganger sporer det av og gjør det uten å tenke. Jeg liker ikke meg selv etterpå, jeg burde tenke på meg selv, bry meg med egne valg og feil jeg har. Bruke tid på og gjøre meg selv bedre.

Kanskje andre hadde hatt bedre av det også? Tenkt litt over egen situasjon?

Jeg vet jeg kommer til og gjøre dette flere ganger, så på forhånd. Unnskyld. Jeg skal bli bedre.

(P)sykt fin søndag

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s