Kaos og date.

Jeg har det egentlig ikke så bra om dagen. Det kan se ut som det går bra, men det gjør ikke det.

Jeg har blitt utrolig flink til og late som. Jeg er flink til og le, flink til og fungere selv om jeg har det dårlig. Kanskje skuespill hadde vært noe.

Nei tror jeg hadde blitt en dårlig skuespiller. Jeg ville egentlig ikke være hjemme i dag, jeg ville egentlig ut og hilse på venner. Jeg vil egentlig, men jeg stopper helt opp. Jeg sto med bilnøkkler i hånda og holdt i dørklinka. Uten og te ke noe nevneverdig over det så snur jeg meg og legger fra meg alt og tar av meg sko. Setter meg ned i sofaen. Ikke noe musikk, ikke noe lyst, jeg føler meg helt flat.

Jeg er jo so utrolig sosial, sånn egentlig. Jeg elsker jo liv og mennesker. Jeg har også tatt på meg jobb i morgen. Jeg reiser til Vestlandet igjen. På en søndag. Få går forsåvidt greit, men tror det er det at det kom så plutselig at jeg rotet til hele helgen. Jeg vet ikke, men det er en teori.

Jeg skulle egentlig på en date i Oslo i dag også, før jeg skulle møte venner. Det ble heldigvis utsatt til neste lørdag. Jeg kunne ikke, og hun kunne heldigvis ikke hun heller. Neste lørdag blir den dagen jeg kommer litt ut av komforsonen igjen, for det og date er ikke noe jeg har vært flink på. Jeg gleder meg litt for den damen her er veldig jordnær og like gammel som meg. God tone og ingen hastverk fra hverken min eller hennes side. Så får vi se. Det er bare en date.

Så kvelde blir nok pakking, kjøretur og ett lite glass vin.

Ha en (P)sykt god lørdag alle sammen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s