En om dagen

Nå blir det lite skriving her de neste dagene. Jeg må komme i mål med praten jeg skal ha med flere. Jeg må lage strekmenn. For det blir noen av dem. Forhåpentlig bedre enn de jeg har hatt disse 2 dagene. Snart 3. Hater og tegne med kulepenn. Humøret og formen er mye bedre i dag forresten. Jeg tror jeg er på vei opp, altså opp til der jeg bør være. Ikke opp opp. Gleder meg til og kunne være litt mer positiv, til og kunne være litt hyggeligere og være rundt.

Ikke for at jeg er så ubehagelig nå, men kunne le litt mer uten og føle at jeg gjør det for og gjøre det. For det syns som regel godt.

I helgen tror jeg det blir en tur på vannet. Jeg har ikke mange helgene igjen der ute.

Ta (P)sykt godt vare på hverandre der ute. Det blir bare ett innlegg pr. dag fremover.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s