Dunk dunk dunk. Uten musikk.

Den er her igjen. Dunkingen i brystet, men nå vet jeg ikke hvorfor. Jeg håper det bare er fordi jeg er syk, men jeg får meg ikke til og tro på det heller. Det er så mye som spinner rundt i hodet på meg nå. Igjen. Jeg blir litt lei det her.

Jeg har ikke lyst og ta noe for det heller. Jeg er rett og slett lei. Det er kaldt og vått her jeg er. Kanskje det er årstiden som spiller meg ett puss.

Så jeg prøver og skrive meg igjennom det.

Jeg sendte en mail til ei som har kommet ut med sin bipolar lidelse i dag. Jeg gratulerte henne med at hun turte og være åpen om den. Ønsket henne lykke til på veien med både svangerskap og veien videre med bipolaren.

Fikk til og med svar. Hun takket og svarte på litt jeg hadde skrevet. Hun må egentlig ha mye og gjøre med 90tusen+ følgere på insta (skryte litt) . Så ble litt overrasket da det tikket inn ett svar på epost. Det var hyggelig.

Finnes det flere med forskjellige lidelser der ute så ikke vær redd for og ta kontakt her. Alt er anonymt. Det er veldig godt og dele erfaringer og opplevelser.

Jeg har nå lagd en plan på interv… Nei det høres så feil ut og skulle kalle det intervju. Vi kaller det praten jeg skal ha med til nå 3 stk. Det blir tøft å høre og skrive om. Første ut er boss editor. Personen har vært der under flere kriser enn mange av vennene mine. Så hun har nok en god del på hjertet.

Det blir interessant.

(P)sykt god natt alle sammen. Jeg skal hvertfall prøve og få meg litt søvn nå.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s