(P)sykt dårlig start på en hektisk dag.

Når man ligger og lurer på om man egentlig har klart og planlegge dagen godt nok. For det tror jeg ikke jeg har gjort i dag.

Først så er det og jobbe litt hjemme, så er det DPS, etter det så kommer en kjøretur på sikker 2.5 time.

Da er det nytt anlegg som skal startes opp i nærheten av Hamar.

Jeg glemte nemlig i går når jeg sa ja til og programmere ett nytt anlegg, at jeg skulle på DPS. Da kjente jeg stresse kom litt over meg. Det er utrolig kjedelig at jeg klarer og sette meg selv i slike situasjoner, så dagen i dag blir nok en lang en.

Ikke vet jeg om det er noe vits og reise hjem i kveld heller, siden jeg skal til Nittedal i morgen og sette opp noe kommunikasjon. For jeg tror dagen blir så lang at det og kjøre hjem igjen blir teit.

Dårlig start på dagen. Det er det jeg kaller det her. For det er jo ikke bare meg det går utover, det står 2 mennesker der å venter på meg.

Håper dere der ute får en bedre start og finere dag en det jeg føler jeg har fått og får utover. 😕

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s