Verdt og høre: The Subtle Art Of Not Giving A F*#K

Den siste uken har jeg hørt en lydbok 4 ganger! Samme boken.

thesubtleart
Utklipp fra storytel

Det har jeg gjort fordi jeg som nevnt tidligere, enten blir veldig fokusert på det jeg driver med eller sykt distrahert av andre ting når jeg prøver og høre på boka.

Den er så bra at jeg tror jeg skal høre den en 5 gang også, den hjelper meg med og sette ting i perspektiv. Jeg kjenner igjen en del av problemstillingene de tar frem i denne boken.

Det er ikke den typiske selvhjelpboken der man blir strøket med hårene. Denne prøver og gjøre det motsatte, ved og fortelle deg den harde sannheten. Han går hardt til verks oven sosiale medier og dagens samfunn og normer.

Han mener man ikke kan være glade og lykkelig hele tiden. For og kunne vær glad i livet på ekte, og elske seg selv og andrr. Må man lære seg og være negative, for og virkelig kunne nyte livet etterpå.

Anbefaler alle og høre denne.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s