Litt munter lesning.

Denne bloggen er en smule mørk, men jeg tenker at det vil endre seg utover. Den vil endre seg og vokse i takt med meg og mitt humør. Bli mer munter og lys. Jeg tror ikke jeg vil miste lysten til det jeg har begynt med her.

Her har jeg mulighet til og reflektere, se meg selv og lære. Bli kjent med dere som skriver inn til meg. Jeg blir veldig godt kjent med meg selv også, og det er det som er viktig for meg nå.

Jeg følger en blogg som er litt munter, litt humor og mye hund. Jeg elsker rasen hun har. Irsk Ulvehund. Siste hunden jeg hadde var en slik en. Skal jeg ha hund igjen, så blir det IU.

Jeg følger og leser det hun skriver. Hun skriver om livet, hundene og hun tar noen flotte bilder. Besøk bloggen hennes. Hun er verdt og ta en titt på etter alt det mørke og triste som det skrives om her.

👉Elevele👈

Reklame

2 kommentarer om “Litt munter lesning.

    1. Haha. 😂👌 Nei da. Mye mørkere på denne siden. Her hjelper ikke refleks engang. 😂👌 Liker innleggene dine. Liker og lese det du skriver. Gir litt mer lys på denne siden. 😂👌

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s