På tur igjen.

Dette har vært høydepunktet denne uken. Eller. Det ble høydepunktet fra mandag. Da jeg fant ut at jeg ikke kunne vente lenger. Jeg vet det er spontant, men det er ikke impulsene som slår inn. Det er noe helt annet. Det er gleden av og gjøre det jeg skal og glede har det som dere vet ikke vært mye av.

Jeg skal fortelle om sist helg først.

Da sist fredag kom spurte jeg om en vis person ville besøke meg. Det var vanskelig og ordne ting som hunde pass osv. Så vi snakket om og utsette det. Dette er noe jeg er utrolig god på. Utsette. Denne gangen ville jeg ikke. Da ser mange på meg og tenker impulskontroll. Den var der. Jeg hadde ikke den dårlige følelsen når hun sa kom.

Det tok meg 1 min og svare på meldingen. «jeg kommer».

Det er en av de beste helgene jeg har hatt noen gang. Jeg var super nervøs når jeg kom frem etter 7 timer i bil. Jeg skalv faktisk litt(mye). Det var av den gode skjelvinger. Jeg har ikke hatt denne følelsen på mange år. Den var kontrollert og ryddig. Ikke kaos.

Den personen som møtte meg var en utrolig god dame. Hun er også bipolar og den forståelsen og samtalene vi hadde igjennom helgen var så utrolig riktige, det stemte så utrolig bra.

Så på torsdag satt jeg på Gardermoen og skulle fly til vestlandet. Ikke for og jobbe, men for og være med ei som gir mening til galskapen.

Reklame

En kommentar om “På tur igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s