Dagen i dag….

Er ikke ferdig.

Men like herlig så er det dagen i dag. Jeg forsov meg så klart. Jeg våkner og ser sola inn hotellvinduet, tenker at det var deilig med litt sol… Pang da slår det meg, jeg skulle stått opp når det var mørkt og trist, men kroppen ville ikke det etter og ha sovnet rundt halv 4 i natt. Så det var bare og glemme frokost, og kaste seg i bilen. Komme seg på jobb og heldigvis var alt i orden.

Jeg ser over og får kontroll, ringer de jeg skulle ringe. Heldigvis er det ingen som merker at jeg kom 3 timer forsent. For jeg har nok gjort jobben min bra i går.

Firmaet jeg jobber i har hatt møte i dag med en viktig kunde. Vi ble ikke lovet noe mer, men jeg og kollegaen min har fått veldig skryt for det vi har gjort. Jeg har testet nye ting uten og spørre dem om lov, men de stoler på det vi gjør. Så vi får lov. Og vi lykkes gang på gang. Gøy og høre fra en milliard bedrift at dem setter pris på vesle firmaet og meg. Det er en god følelse. Det gir en real boost.

Når jeg sitter og skriver dette så har jeg satt meg ned på ett utested på en brygge på Vestlandet. Det er 24 grader i sola. Det er deilig. Det hjelper på hvordan natten og starten av dagen har vært. 🙂

Ut ifra bildene så er det nok ikke vanskelig se hvor jeg er.

Har for første gang satt meg ned ute blant andre og tegnet litt, merket at dette ikke var helt innenfor komforsonen min, men det er den jeg vil ut av.

Koser meg (P)sykt mye. 😊

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s