(P)sykt syk morgen. Og god frokost.

God morgen fra utlandet eller Vestlandet. Du kan velge selv, for det er en sånn passe god morgen. Jeg valgte i går kveld og ringe hotellet for og dobbeltsjekke at jeg hadde booket rom. De sa det måtte ha skjedd en glipp hos dem og at jeg ikke hadde, men det var ikke noe problem for de hadde ledig. Ja takk, frem til torsdag sa jeg.

Så er kl 22.00 og (la oss kalle han Fredd) skulle kjøre meg til hotellet og jeg sa hvem av dem det var. Så svinger han av en plass jeg ikke kjente igjen. Så jeg Fredd pent om det her er riktig vei. Han sa ja. Jeg sa nei og ba han kjøre ned til «sentrum».

Da ble jeg usikker og sjekket tlf og nr jeg hadde ringt.

Det var ikke så rart at hotellet ikke hadde noe rom bokket i mitt navn. Det jeg hadde booket hos var i sentrum. Det jeg booket for 2 uker siden. Nå hadde jeg klart og få meg 2 rom på 2 forskjellige hotell. Jeg valgte det siste jeg booket. Mye bedre.

Fredd lo godt, for når jeg gjorde en skikkelig nybegynner tabbe og noen måtte rydde opp etter meg sist på jobb, så var det Fredd. Heldigvis ler Fredd mye og er super hyggelig, men jeg regner med og få høre om turen frem og tilbake mellom hoteller og nybegynner feilen min lenge. Dette bare fordi det ene heter «stedsnavn» grand hotell og det andre «stedsnavn» hotell.

Det er helt i orden, men her har du en teit ting, dog ufarlig, men like herlig teit ting jeg gjør når ting ikke er helt på stell. Heldigvis ingen store konsekvenser.

Frokosten var mye bedre på feilbestillingen min. Kom noe godt ut av det.

Fortsatt feber syk. Snørr syk. Vond hals syk. Og (P)sykt syk. Men mye bedre humør i dag.

(P)sykt god morgen til alle sammen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s