Ny uke. Nye utfordringer.

Ny uke, nye muligheter.

Da starter ny uke med ett litium-speil. En liten blodprøve. For og se om nivåene er riktig. Tror jeg skal opp til dobbel dose sånn egentlig fra tidligere erfaringer, men det ser legen. Så går det slag i slag med fastlege og et besøk hos DPS etter det.

Lofoten

Så er det jobb. Jeg lovet meg selv og gjøre en viktig ting denne uken. Jeg skal trene. Jeg tror det blir med noen løpeturer. Tror ikke hotellet jeg skal bo på har trenings rom. Så da blir det joggesko og løping.

løpe

Jeg gleder meg faktisk litt til vestlandsturen i morgen. Jeg var der sist uke også, men det var bare ett par dager. Ville egentlig bare fort hjem igjen, men denne uken har jeg faktisk lyst til og reise.

Det som er litt vondt er at jeg egentlig vil jobbe hele tiden, for jeg veit jo at jeg egentlig må slappe av litt også. Ting går liksom litt på høygir ennå. Når jeg sitter her nå så er det med en indre uro som ikke vil gi seg. Jeg har fått tabletter for det, men er veldig skeptisk rundt dem. Redd for at jeg skal sovne og ikke klare og stå opp i morgen. Redd for og ikke klare og tenke å utføre den jobben jeg skal gjøre. Ikke at det har vært ett problem, men er fortsatt redd for det.

Jeg prøver altfor hardt og få kontroll over dette selv. Skal liksom ikke ha hjelp av noen. Selv om jeg føler at jeg faktisk tok litt tak i det nå, så er jeg redd for og gi opp den hjelpen som er der nå. Jeg er redd for at hjelpen skal bli borte.

Dette blir den andre utfordringen min denne uken. Ikke gi opp.

Har du noen utfordringer? Noe du skal gjøre denne uken?

Snap @WolfeRhino

snapcode2

Reklame

2 kommentarer om “Ny uke. Nye utfordringer.

 1. Jeg har mine utfordringer jeg. Som regel håndterer jeg de veldig greit, men noen ganger går jeg på en smell 🙂 Men, jeg har lært å takle det bedre også og har sjeldent slike tilbakefall lenger 🙂

  Må bare si det. Er inne å leser hver dag, men er ikke alltid jeg rekker å kommentere, eller når jeg sitter på mobilen så har jeg gitt opp å prøve å kommentere på bloggere for det går aldri 😛 ha ha.. Men, jeg leser i alle fall og så går jeg tilbake, slik som i dag, og kommenterer noen innlegg jeg kan kommentere 🙂 Så, sorry for spam noen dager altså 😛 ha ha

  Liker

  1. Spam i vei. 😁 Bare hyggelig.

   Hyggelig og høre at du er innom og leser hver dag. Det er jo litt mørkt og dystert til tider her inne, men det hjelper på etterhvert. 😁 Kommentere i vei Elevele. Jeg veit. Tlf og kommentar felt fungerer dårlig. 😛

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s