Jobbe med seg selv.

I dag er jeg litt tom. Tom for energi.

Skulle ønske man bare kunne ta seg en energi drikk og få boost, men det er jo ikke sånn. Det fungerer ikke sånn. Jeg trenger livs energi. Boost til og kunne gjøre og føle det jeg helst vil. Det alle helst vil. Alle vil jo føle seg på topp hele tiden, men jeg veit jo at det ikke er en realitet for noen. Alle har nedturer, men nedturene jeg har føles så utrolig mye verre ut en for alle andre. Det som er en kjempe bagatell for enkelte, kan for meg bli ett verdens problem. Jeg ler jo mye av meg selv når jeg tenker på dette i ettertid. Jeg ser jo at det stort sett ikke er ett problem. Da må jeg le av meg selv. Det er dette jeg må lære av. dav

Når jeg ser tilbake, så ser jeg at jeg har holdt meg selv tilbake ved og gjøre alt om til problemer og ikke utfordringer med løsninger. Da har jeg heller gitt opp. Jeg skulle ønske at jeg hadde funnet ut av det før. Ikke i 30 åra. Skulle ønske at jeg hadde funnet ut av dette første gangen, i starten av 20 åra. Da hadde jeg kanskje ikke følt meg som ett null.

Ett null som ikke kommer seg videre i privatlivet. For det er her jeg føler jeg sitter stille. Det her jeg føler jeg ikke kommer meg videre. Det er nok ikke alle som er enig med meg der. Dem som kjenner meg, dem som veit hvem jeg er. Jeg har faktisk følelsen av og sitte på stedet hvil. I forhold til dem jeg ser rundt meg.

Det er vel det jeg gjør feil. Se på andre rundt meg. Alle som bygger hus, alle som får barn, alle som gjør noe meningsfullt ut av det dem gjør på fritiden. Jeg har ikke foretatt meg noe som helst. Jeg føler energien ikke strekker til. Jeg har jobben min. Jeg bruker energien min på jobb og det og holde meg i gang på basis nivå hjemme. De beste vennene jeg har skjønner meg. De blir. Det er jeg utrolig glad for. Norge

Nå skal utfordringen med og få opp energien tas. Denne uken skal jeg trene. Jeg skal også ut på jobb. Jeg reiser til vestlandet. Det blir godt og jogge i vestlandsvær. Kanskje energien kommer tilbake da. Bilder skal tas. Det skal trenes. Det skal jobbes med hode og kropp.

Takk for at dere tar dere litt tid til og lese om dette kaoset jeg leverer.

Legg gjerne igjen en kommentar i bunnen her. Kritikk, meninger og tips tas gjerne imot.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s