Frustrasjon og nattevandring.

Det og finne ro med meditering er ikke lett. Jeg prøver, men jeg har gjort noe så dumt og la nabo problemet få slå rot i hodet mitt.

Fikk høre mer i dag. Jeg går tydeligvis mye rundt i leiligheten om natten. Jeg synes det er veldig rart med tanke på at jeg går på medisiner for og sove. Meg får dere ikke liv i før ved 7 draget. Han har sakt mye og antatt like mye.

Så neste steg nå er at jeg må ta en prat med han. Høre hva jeg kan gjøre for at han skal føle at dette kan gå bra. Gi blaffen i meg og at jeg overhode ikke trenger det her. Neida. Jeg skal la han få prate med meg denne gangen. Ikke alle andre.

Sliten og lei. I morgen blir det brett, bakke og kurs. Prøve og skyve dette vekk fra meg og heve meg ett par hakk over.

Ha en (P)sykt god kveld alle sammen. Pillene er tatt og sengen er nærme. Skal lenke meg fast denne kvelden. Kanskje alle blir fornøyde. 😅 Huff. Jeg vil ikke være sånn som dette. Jeg ville bare bli kvitt litt frustrasjon. ✌️

En kommentar om “Frustrasjon og nattevandring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s