(P)sykt god helg.

I går bestemte jeg meg for og reise bort. Dette var litt impuls. For egentlig hadde jeg bestemt meg for og bare bli hjemme igjen, men så tenkte jeg at herregud, jeg hadde ikke fått noe godt ut av det. Så jeg reiste til Fredrikstad. JA Fredrikstad.

Jeg ville jo være sosial i går, og jeg som egentlig ikke er så kjempe flink med nye mennesker. Det gikk kjempebra. Jeg kjente jo to av dem. 2 super hyggelig damer fra Sande. Hvorpå en av dem har klart og forville seg til, ja Fredrikstad..

Jeg satte meg i bilen og kjørte nedover. 2 timer senere så var jeg der. Jeg er blitt veldig glad i disse to, de er like morsomme hver gang.

Så dro vi til ehh, en annen plass. Tørr ikke si om det var Fredrikstad eller Sarpsborg. For det er krise hvis du sier feil der. Vil ikke fornærme noen. Det var ei som hadde innflytningsfest, den dama der var utrolig morsom. Det er lenge siden jeg har ledd så mye.

Jeg er ikke sliten i dag engang. Jeg trenger flere slike helger. Hvor jeg blir litt borte i meg selv. Hvor jeg glemmer alt jeg må slite med i tiden fremover.

Jeg er så utrolig glad jeg dro ned til disse herlige damene. Det var så gøy og jeg sitter igjen med en helg fult av gode minner. Det trengte jeg. Bare masse latter og gøy.

En av de bedre helgene på lenge. Håper dere har hatt en (P)sykt god helg.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s