Syk uten (P).

Å våkne opp og være potte tett med feber, det er kjedelig det.

Jeg syns det er bedre og være syk på den måten, for det synes hvertfall. Det som er synd er at det kommer litt ubeleilig. Jeg reiser jo i kveld.

Det og snuffse litt er ikke så ille, feberen som kommer oppå er super irriterende, med min tålmodighet så er det her ikke noe for meg.

Jeg sitter med følelsen fra tidligere arbeids plasser at men ikke skal være syk. Lærte hjemme at det ikke var noe tema og bli hjemme når man er syk. Jeg er ikke enig i det lengre. Man skal ikke reise på jobb når man er smittsom, man skal ikke reise på jobb for og smitte alle andre.

Det er det enkelte som ikke skjønner og skal være så flinke og reise på jobb uansett. Bli heller hjemme, i disse teknologi tider så har vi nok midler til og jobbe hjemmefra og hvis du ikke har en slik jobb. Bli hjemme og slapp av.

Jeg sitter fortsatt igjen med med følelsen av og svikte arbeidsplass og meg selv. Jeg må gjøre noe med den innstillingen. Jeg må bli mer flink til og ta vare på meg selv. Dette gjelder utfordringene jeg har med bipolaren også.

Bli flinkere til og hjelpe meg selv med og få den roet ned. For kvitt den blir jeg aldri, den vil alltid ligge i bakgrunnen og lure. Den vil ligge og vente på at jeg ikke følger med.

Flyet går heldigvis ikke før kl 18 i kveld. Så jeg har litt tid på og komme meg litt før jeg reiser.

Hva skal dere i dag?

(P)sykt god morgen alle sammen.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s